#SHIRTING…

Trendi se nenehno spreminjajo. Težko je slediti in dohteti vse, kaj šele si privoščiti kakšen dizajnerski kos z vrtoglavimi cenami. V modni industriji je vsega “pre”producirano pa čedalje bolj nekvalitetno. Če pa bi radi pridobili modni in kvaletetni dizajnerski kos, pa si ga vsaj za nekaj časa lahko sposodite v sklopu Shirting projekta.

Shirting je družbeno odgovoren modni projekt, ki ljudi, kateri se soočajo z problematiko hitre mode vabi k sodelovanju in temelji na načelu izmenjave. Srajco znanega slovenskega oblikovalca si sposodiš za tri tedne, nato jo prevzame naslednja oseba.

IZBEREŠ > SHIRTAŠ > ODDAŠ > PONOVIŠ

Tako Shirting, ki se je začel z eno belo srajco, eno oblikovalko in eno uporabnico, sedaj deluje že tri leta, v katerega je vključenih veliko število oblikovalcev. Projekt se z vsako izdajo bolj širi. Opažajo, da se s širitvijo projekta, čedalje večji krog ljudi sooča s problematiko hitro spreminjajočih trendov. Pomembno njim je, da se ustvarjajo nove povezave, da se spreminja odnos do oblačil in oblačenja ter način razmišljanja do hitre mode. – Shirting Team

S tako univerzalnim kosom oblačila – Shirt, so me pritegnili in tako sem pridobila to čudovito srajco od oblikovalke Nataše Peršuh.

Če bi tudi ti bila rada del Shirting projekta je najboljše, da se za to izkušnjo prijaviš na njihovi spletni strani, kjer boš obveščena o tem, kdaj bo spet nova edicija Shirting projekta in seznanjena z vsemi navodili – link TUKAJ.

Res sem mnjenja, da lutke v izložbah prehitro preoblačijo. Kljub vsemu pa imam rada trende, vendar jih raje pametno nakupujem in kombiniram z obstoječimi kosi, ki so brezčasni/basic in se podajo k vsemu. Meni zanimiva in lušna izkušnja! #shirton

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *