PINK PANTER

Srajco, ki bi jo marsikateri imel kar za spat sem si jaz izbrala za outfit. Nekateri si svoje outfite izberemo primerno za v službo, fax ali druge priložnosti. Moja priložnost je med drugimi seveda blog. Sestavljanje stylingov je meni enako, kot slikarju čopič, barva in platno, da naredi izdelek. V mojem primeru so to obutev, oblačila in dodatki.

Z blogom se mi je na nek način odprlo obzorje. Nimam več zadržkov, svobodno izbiram kar mi je všeč in kar mi sede. Uživam v tem, ko si že v mislih ustvarjam različne kombinacije. Se sliši malo noro pa vseeno -mogoče se marsikatera/ri od vas pridružuje mojemu razmišljanju. Poleg tega je to čist praktično, saj si za določene priložnosti ali mogoče krajši oddih svoje kombinacije zamislim že 5 dni vnaprej. Tako je pakiranje opravljeno v nekaj minutah 🙂

Kakor koli, kombinacij je milijon. Vsaka kombinacija vsakemu po svoje paše, in tudi vsakemu je kaj drugega všeč. Dobro se je treba počutit in to tudi izžarevat!

Fajn se je držat reka: »naj obleka ne nosi tebe, ampak ti njo«.

Poleg srajčke in cut-out škornjev sem dodala še čren t.i. belt bag. Noro praktična zadeva za v mesto, v shoping ali še boljše za na koncerte in festivale. Pomembne stvari so vedno ob tebi in kar je najboljše pri temu – imaš čisto proste roke, saj vsi vemo kako fino si je nenehno popravljat naramnice torbic ali nahrbtnikov.

Trend z belt bagi se vse bolj uveljavlja. Vse lepši modeli so na tržišču, ki jih lahko kombiniraš kakor želiš, ne da bi pri tem izgledal kot kakšen starejši turist (brez zamere stric Tunč) 🙂

– Srajčka Missguided – Čevlji in torbica Romwe –

2 thoughts on “PINK PANTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *