PART II CUTE

Drugi del moje bele najljubše srajčke je punčkast in cute. Nimam določenega enega sloga oblačenja, ker je preveč kombinacij, da bi se naslonila samo na enega. Včasih sem rada punčkatsa, včasih čist elegantna, včasih športna ali tudi drzna.

Kako zelo me monotonost enakih oblačil moti, sem opazila v času šolanja v zdravstveni smeri, ko sem med prakso ali pripravništvom razmišljala ali bi lahko celo poklicno kariero delala v eni in isti uniformi. Poklica v zdravstveni smeri ne opravljam, pa ne zaradi uniforme (čeprav je tudi to kar velik point), ampak zato, ker me je vleklo vse drugam in sem ta del svojega življenja v zdravstveni smeri tudi nekako zaključila. Mnenja sem, da ne glede na to kakšen poklic si se izučil ni nujno, da tam pristaneš. Toliko različnih stvari je na trgu, toliko novitet, da jih šolstvo ne uspeva dohiteti. Zato si ni fajn ožat svoje možnosti samo na poklicno smer za katero si šolan. Point pri meni je, da na kariernem in modnem področju enako razmišljam. Ne omejujem se. Priložnosti in trendov je veliko, zato sem odprta za vse. Nikoli ne vemo kdaj bomo ob pravem času na pravem mestu.

Po CUTE slogu redko posegam pa vendar me večkrat, ne glede na kaj oblečem oz. skombiniram, še vedno prisrčno opozorijo kako kjuuut zgledam.

                              – Srajca Zara – Čevlji Missguided –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *