HAPPY INTERNATIONAL TWIN DAY

Če je vsak dan svetovni dan nečesa in niti opazimo ne, potem je prav, da svetovni dan dvojčkov ne spregledamo 😛 Ta vikend so ga praznovali v Ameriki. Uradno naj bi bil 6.8.2017, ampak nekateri menijo, da je 8.8.2017, torej danes.

Sva dvojajčni dvojčici. Kar pomeni, da sva navadni sestri, ki sta si še dokaj podobni.

Če naju vprašajo ali sva povezani, vedno rečeva: “eh, kje pa..” ampak realnost je drugačna. Trenutno počneva vse skupaj. Skupaj stanujeva, skupaj hodiva v isto službo, skupaj preživljava prosti čas in dopuste. Ja VELIKO sva skupaj.  Res je, da se kar razumeva ( ne pa vedno!).

Vsake tolko si spremeniva zunanjost, da nisva isti. Pa tudi nama se sicer ni zdelo, da vsa tako zelo podobni ena drugi. Le, ko te lastna mama kdaj pa kdaj ni ločila, sva vedeli, da lahko to moč izkoristiva. Zato sva se v zadnjem letniku, proti koncu srednje šole zamenjali in šli vsaka v drugo šolo. Razen sošolci s katerimi si se vedno družil so ugotovili, da ni prava, ostali itak ne. To je bila izkušnja za katero bi takrat, če bi ugotovili, fasale ukor 😀 Vendar se je čist izplačalo.

Še kakšno s fanti sva si privoščile ampak, so bile pol zamere 😀

Svojo podobnost sva večkrat izkoristili za snemanje majhnih vlog v reklamah in za oglaševanje na plakatih.

Sva pa zelo različna karakterja. Moja 12 minut mljaša sestra Andreja (v življenju je nisem tako poklicala, zato beri: Drejka) je bolj zrela od mene. Šele v zadnjih letih ugotavljava, kako zelo različni sva postale. V otroštvu sva počeli enake stvari, se enako oblačili in enako mislili. Zdaj imava drugačna mnenja, izgled in obnašanje kar je tudi prav, saj sva dve različni osebi. Zato naju zelo moti primerjanje ene z drugo.

Ne znava si predstavljati ne biti dvojčici, zato vsem dvojčkom želiva HAPPY INTERNATIONAL TWIN DAY!

K&D

2 thoughts on “HAPPY INTERNATIONAL TWIN DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *